Digitaliseer je boekhouding in VDBS Online

Profiteer mee van onze digitale dienstverlening: met VDBS Online win je als ondernemer tijd, waardoor je kan focussen op je core business.

VDBS Online zorgt voor een vloeiende samenwerking en interactie dankzij gedigitaliseerde boekhouding. Dankzij de verminderde administratieve last en de zo goed als realtime cijfers kan je gemakkelijker, sneller en accurater beslissingen nemen. Ook wij kunnen hierdoor een proactief advies op maat verlenen en pijnpunten in je onderneming sneller verhelpen.

Hoe draag jij hieraan bij? Door op regelmatige tijdstippen je boekhoudstukken aan te leveren.

Handige invoer

Verstuur je facturen en andere relevante stukken via verschillende kanalen (scan, mail, upload, smartphone, Dropbox). Een fysieke overdracht van de documenten is niet langer nodig.

Digitaal archief

Jouw boekhoudstukken worden op een gestructureerde manier aangeboden in een permanent online archief. Hierdoor vermijd je zoektochten naar facturen.

Quasi real time rapporten

Wacht niet langer op een periodieke btw-verwerking of jaarafsluiting om inzicht te krijgen in je cijfers. Lever je boekhoudstukken op regelmatige basis aan en gebruik de dashboards om accurate beslissingen te nemen.

Debiteurenbeheer

Volg je openstaande klanten op de voet en verstuur indien nodig rappels zodat je liquiditeit niet in gevaar komt.

Betalingsmodule

Betaal alle openstaande leveranciersfacturen met enkele klikken. Alle nodige gegevens zoals bankrekeningnummer, factuurbedrag, … werden al ingevuld. Het enige wat je nog hoeft te doen is de betaling uitvoeren door de facturen te selecteren.

Maak een afspraak