Boekhouding & Fiscaliteit voor Vennootschappen

Ons team van experts staat steeds klaar voor jouw onderneming

Wij helpen je bij de oprichting of overdracht van jouw vennootschap: BV, CV, NV, VOF, CommV of maatschap.

Wij houden voor jou een dubbele boekhouding bij: we verwerken je aan- en verkopen, de bankafschriften en kas, maken je balans en resultatenrekening. We maken je jaarrekening op voor de Nationale Bank en leggen ze neer en tot slot dienen we je aangifte in de vennootschapsbelasting in. We verdedigen jouw dossier in geval van fiscale controle.

Jouw dossierbeheerder geeft je geregeld een stand van zaken en is er om al je vragen te beantwoorden. Naast jouw dossierbeheerder staat ook het gehele VDBS Team steeds tot jouw dienst.

Advies & Opleiding

We staan je bij met raad en daad

We volgen je onderneming voortdurend op zodat we je kosten optimaal kunnen verwerken en je kunnen adviseren indien jouw winst te hoog of te laag ligt.

We organiseren jaarlijks tal van gratis opleidingen zoals Basis BoekhoudenKosten Inbrengen en Nut van een Vennootschap. Neem een kijkje in ons aanbod.

Via onze blog,  Facebookpagina en Linked-In houden we ons klanten op de hoogte van het reilen en zeilen in de fiscale wereld.

Eenmanszaak of Vennootschap?

Wij helpen je de juiste keuze te maken

De keuze tussen een éénmanszaak of vennootschap heeft verstrekkende fiscale, boekhoudkundige en juridische gevolgen.

We informeren je over de voor- en nadelen, helpen je de keuze te maken, en verwittigen je tijdig indien een omschakeling nuttig is.

Maak een afspraak