Boekhouding & Fiscaliteit voor Eenmanszaken

Ons team van experts staat steeds klaar om jou te helpen de juiste keuzes te maken

Voor eenmanszaken houden wij een enkelvoudige boekhouding bij: je dossierbeheerder verwerkt jouw digitaal aangeleverde boekhouding en maakt de resultatenrekening op van jouw onderneming.

Na elk kwartaal of volgens de behoeftes van jouw onderneming rapporteren wij je voorlopige cijfers. Via VDBS Online kan je quasi realtime voorlopige cijfers raadplegen op momenten dat het jou past.

Heb je als klant interesse in het zelf verwerken van je boekhouding dan bieden wij die mogelijkheid aan via VDBS Online. Het nazicht en de fiscale formaliteiten gebeurt door ons kantoor.

Advies & Opleiding

We staan je bij met raad en daad

We volgen je onderneming voortdurend op zodat we je kosten optimaal kunnen verwerken en je kunnen adviseren indien jouw winst te hoog of te laag ligt.

We organiseren jaarlijks tal van gratis opleidingen zoals Basis Boekhouden en Kosten Inbrengen. Neem een kijkje in ons aanbod.

Via onze blog,  Facebookpagina en Linked-In houden we ons klanten op de hoogte van het reilen en zeilen in de fiscale wereld.

Eenmanszaak of Vennootschap?

Wij helpen je de juiste keuze te maken

De keuze tussen een éénmanszaak of vennootschap heeft verstrekkende fiscale, boekhoudkundige en juridische gevolgen.

We informeren je over de voor- en nadelen, helpen je de keuze te maken, en verwittigen je tijdig indien een omschakeling nuttig is.

Maak een afspraak